TABAN İÇİN
2 paket yulaflı bisküvi (1 paket 125 gram)
100 gram tereyağı
Yarım su bardağı toz fındık
KREMA İÇİN
1 yemek kaşığı toz jelatin
1-2 yemek kaşığı soğuk su
400 gram labne peyniri
400 ml krema
2-3 yemek kaşığı pudra şekeri
1 paket vanilya
MEYVELİ SOS İÇİN
2 adet ayva
1 su bardağı böğürtlen
1 adet nar
Yarım su bardağı su
Yarım su bardağı toz şeker
2 yemek kaşığı buğday nişastası
ÜZERİ İÇİN
1 adet tanelenmiş nar
Taban için bisküviyi toz haline getirin. Eritilmiş tereyağı ve fındığı ekleyin. Tüm malzemeyi karıştırın ve orta boy bir fırın kabına alın. Üzerine bastırarak eşit bir şekilde yayılmasını sağlayın. Daha sonra buzdolabına kaldırın. Krema için toz jelatini bir kaba alın. Üzerine soğuk su ekleyin ve karıştırdıktan sonra 10 dakika dinlendirin. Kalan krema malzemesini bir kasede ve mikser yardımı ile iyice karıştırın. Jelatinli suyu ekleyip tekrar karıştırın. Bu karışımı buzdolabına kaldırdığınız bisküvi tabanının üzerine yayın ve tekrar buzdolabına koyun. Meyveli sos için ayvaları küp doğrayın ve şekerle birlikte tencereye alın. Nişastayı su ile karıştırarak açın. Daha sonra tencereye ilave edin. 2-3 dakika karıştırarak pişirin. Üzerine böğürtleni ekleyip karıştırın. Sonra ocaktan alıp soğumaya bırakın. Soğuduktan sonra kremanın üzerine gezdirin. Nar tanelerini serpip dilediğiniz şekilde süsleyin ve servis yapın.