15 yaprak arugula
10 adet top mozzarella peyniri
7-8 adet kiraz domates (elma dilimi şeklinde dörde bölünmüş)
BİZİM ÖNERİMİZ: NAR EKŞİLİ SOS
2 yemek kaşığı nar ekşisi
2 yemek kaşığı limon suyu
4 yemek kaşığı sızma zeytinyağı
2 tutam tuz
2 tutam karabiber
Sos için gereken malzemeyi küçük bir kavanozun içine doldurun. Salataya eklemeden önce kavanozu iyice sallayıp sosun karışması gerektiğini unutmayın. Kapağı sıkıca kapatılabilen bir kavanozun içine sırasıyla arugulanın yarısını, mozzarella peynirini, kiraz domatesleri ve kalan arugulayı ekleyip kavanozun kapağını sıkıca kapatın. Salatanız hazır. Kapağını kapatıp dilediğiniz yerde keyifle yiyin. Yemeden önce sosunu eklemeyi unutmayın.
Arugula: Baharatımsı, biberimsi aromaya sahip bir çeşit ot.