Karnabahar Salatası

Nefis lezzetiyle sofralarınıza çok yakışacak o salata...
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Karnabaharı çiçeklerine ayırın ve bol suyla yıkayıp, tencereye alın. Üzerine 1 su bardağı su ekleyin ve yarı yarıya yumuşayana kadar pişirin. Suyunu süzün ve servis tabağına alın. Jülyen doğranmış havuç, küp doğranmış turşu ve kıyılmış dereotu ekleyin. Sos için zeytinyağı, hardal, limon suyu ve tuzu bir kapta karıştırın. Salatanın üzerine gezdirin ve tüm malzemeyi karıştırıp, servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Anneler Günü'ne ve Kurban Bayramı'na Özel Tarifler
- Kaan Yarman'la Tam Kararında Lezzetler
- Maria Ekmekçioğlu'ndan Girit Yemekleri
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL