Margarini tencereye aktarıp eritin. Patateslerin kabuklarını soyup küp doğrayın. Soğanı ince ince kıyın. Patates ve soğanı, erittiğiniz margarine ilave edip, tencerenin kapağını kapatın. Çok ağır ateşte 30 dakika pişmesini sağlayın. Patatesler yumuşayınca üzerine 2 su bardağı sütü ve et suyunu katıp iyice karıştırın. 10-15 dakika, ara sıra karıştırarak pişirmeye devam edin. Çorbayı ateşten indirmeden önce fesleğeni ilave edip tahta kaşıkla karıştırın. Tuzunu ve karabiberini ekleyip bir taşım daha kaynatın. Ocaktan indirip servis yapın.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.