Tarhunlu Çorba
 
                                                Pratik hazırlanışı ve lezzetli tarifimizle: Tarhunlu Çorba
Malzemeler
Yapılışı
- 
                    1
                    Soğanın kabuklarını soyarak kıyın. Tereyağını tencereye alıp eritin. Üzerine soğanı ve kıymayı ilave edin.
- 
                    2
                    Tahta kaşık yardımıyla ezerek soteleyin. Doğranmış sarımsak ve salçaları katıp kavurun. Unu ilave edip iki tur çevirin. Kıyılmış karalahanayı ilave edin.
- 
                    3
                    Kısık ısıda yarı yarıya yumuşayana kadar pişirin. Üzerine kaynattığınız suyu ilave edin. Bulguru katıp karıştırın.
- 
                    4
                    Tarhun ve karabiberi ekleyin. Tuzunu ayarlayın. Tencerenin kapağını kapatıp karalahana iyice yumuşayana kadar pişirin. Sıcak olarak servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Hızlı Hafta 7 Güne Pratik Tarifler
- Zeynep Dinç'ten Elmalı Ilık Sonbahar
- İnci Bak'tan Uskumrulu Tabaklar
                ve Daha Fazlası ...
            
            
                ABONE OL
                
            
            
         
                             
                                     
                                     
                                    