Bezelye Çorbası

Lezzetli ve besleyici bir başlangıç arıyorsanız, bu bezelye çorbası tarifi tam size göre! Hem pratik hem de sağlıklı, kış günlerinin vazgeçilmezi olacak.
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Bezelyeyi tencereye alarak suyu ilave edin. İyice haşladıktan sonra püre haline getirin. 1 yemek kaşığı tereyağı, mısır unu ve tuzu ekleyerek bir taşım kaynatın. Soğanı yemeklik doğrayın. sarımsağı incecik kıyın.
-
2
Kalan 1 yemek kaşığı tereyağında soğan ve sarımsağı pembeleşene kadar soteleyin. Soğanlı malzemeye çorbaya ekleyip karıştırın. Servis tabağına alın. Üzerine taze bezelye serpiştirin. Dilediğiniz şekilde süsleyip ılık olarak servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Anneler Günü'ne ve Kurban Bayramı'na Özel Tarifler
- Kaan Yarman'la Tam Kararında Lezzetler
- Maria Ekmekçioğlu'ndan Girit Yemekleri
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL