Nobu Istanbul’dan Sonbahar Dokunuşu
Japon-Peru mutfağından yükselen tarifler, mevsime özgü malzemelerin dokunuşuyla Nobu Istanbul’un yeni menüsünde hayat buluyor. Sonbaharı yaşatan menü, usta mutfak ekibinin yorumuyla Nobu deneyimini yeniden tanımlıyor.

Eşsiz gastronomi algısıyla dünyaya yayılan efsanevi Nobu Restaurant, The Ritz-Carlton, Istanbul'daki adresinde kentin en seçkin buluşma noktalarından biri olmaya devam ediyor. Özenle hazırlanan sonbahar menüsü, damaklarda uyandırdığı tatmin hissinin yanında tabak tasarımlarıyla da misafirleri estetik bir dünyaya davet ediyor.
Mevsimin öne çıkan malzemelerinin yenilikçi tekniklerle yorumlandığı menüde; Yellowtail Jalapeno, New Style Sashimi, Black Cod Miso ve Rock Shrimp Tempura gibi klasikleşmiş tabakların yanı sıra güncellenen lezzetler de dikkat çekiyor. Nobu'nun minimalist felsefesinden yola çıkılarak hazırlanan Seafood Ceviche, Lobster Tamari Honey ve Nobu Style Greek Salad öne çıkarken New Style Salmon Roll, Vegetable Hand Roll ve Chilean Seabass Jalapeno Miso ise ana tabaklar arasında sahneyi devralıyor.
Her damak zevkine hitap eden Nobu Taco, zengin sushi seçkisi ve saatler süren marinasyonun ardından Josper ızgarasında pişirilen Seabass Umami gibi ikonik tatlar da menüdeki yerini koruyor. Tatlı bölümünde ise Sub-Zero Yogurt ve Kyoto gibi glutensiz seçenekler, bellekte silinmez izler bırakıyor.
Usta şeflerin dokunuşlarıyla hazırlanan lezzetler, her akşam 18:00'dan itibaren panoramik İstanbul manzarası ve özgün Nobu atmosferi eşliğinde servis ediliyor. Uzak Doğu lezzetleri, şeflerin canlı performanslarına tanıklık etme fırsatı sunan sushi barı, DJ performansları ve benzersiz ambiyansı ile Nobu, global standartlardaki deneyimi İstanbul'da yaşatıyor.
Nobu Istanbul'a rezervasyon yapmak için ist.reservations@noburestaurants.com veya +90 212 334 30 34 numaralı telefon üzerinden ulaşılabiliyor.
Sofra’da Bu Ay
- Hızlı Hafta 7 Güne Pratik Tarifler
- Zeynep Dinç'ten Elmalı Ilık Sonbahar
- İnci Bak'tan Uskumrulu Tabaklar
Bakmadan Geçmeyin

Amasya Et Ürünleri’nin Lezzet Yolculuğu Devam Ediyor
Türkiye’nin yeni nesil kasap anlayışını sofralara taşıyan Amasya Et Ürünleri, 36. mağazasını açarak büyümesini sürdürüyor. Online market ve pazaryeri iş birlikleri sayesinde “İyi Et, Taze Lezzet” vizyonu artık Türkiye’nin dört bir yanında erişilebilir hale geliyor.
Şölen, Avrupa Şekerleme Sektörünün En Prestijli Ödülünü Görkemli Bir Törenle Aldı Şölen’in Gurur Gecesi
Şölen, European Candy Kettle Club tarafından verilen ve Avrupa şekerleme sektörünün en önemli ödüllerinden biri olan “Professional Excellence”ı Çırağan Sarayı’nda düzenlenen ödül töreni ile aldı. Şölen’in ev sahipliğindeki görkemli davete, European Candy Kettle Club üyeleri, iş dünyasının önde gelen isimleri, sektör kuruluşlarının temsilcileri, medya mensupları, Şölen’in yurt içi ve yurtdışındaki iş ortakları katıldı. Candan Erçetin’in sahne aldığı gala davetinde Şölen’in global başarısı coşkuyla kutlandı. Şölen CEO’su Erdoğan Çoban, yaptığı konuşmada, “Bu prestijli ödül, yalnızca bizim için değil, ülkemiz ve sektörümüz adına gurur verici bir sonuçtur. Global markalar çıkarma iddiamıza giden yolda 36 yıldır sağlam adımlarla ilerliyoruz” dedi.