Présıdent Tereyağı Lezzetı Artık Türkıye’de
“Hayatı Lezzetlendirir” sloganıyla tüketicilere seslenen Président, tereyağındaki köklü ve eşsiz deneyimini Türkiye’ye taşıyor. Bol süt lezzeti ve kolay sürülebilir yapısıyla öne çıkan Président Tereyağı tuzlu ve tuzsuz seçenekleriyle raflarda yerini alıyor.

Uluslararası pazarlarda tereyağı kategorisinin önde gelen markalarından Président'in tereyağı ürünleri artık Türkiye'de de tüketicilerle buluşuyor. Avrupa'nın peynir, tereyağı ve krema ustası Président'in 90 yıllık deneyimiyle ve Türkiye'nin yüksek kaliteli sütleri ile üretilen Président Tereyağı tüketicilere benzersiz bir lezzet sunuyor. Katkı maddesi, renklendirici veya koruyucu içermeyen Président Tereyağı; gastronomiye meraklı, gurme tatlara ilgi duyan mutfak severler ile tereyağında süt lezzeti arayan tüketiciler için mükemmel bir seçenek sunuyor.
TEREYAĞINDA KALİTEDEN GELEN GURME LEZZET
Président'in tereyağı kategorisindeki güçlü uzmanlığını Türkiye'deki tüketicilerle buluşturmanın heyecanını yaşadıklarını ifade eden İçim Süt Pazarlama Müdürü Tuğçe Sarıkaya Tosun, şu bilgileri verdi: "Türkiye'deki tereyağı kullanım alışkanlıklarına yönelik olarak Ipsos Türkiye ile Ekim 2024'te gerçekleştirdiğimiz araştırmalarımız* sonucunda, özellikle kahvaltılarda ekmek üstü tüketimin öne çıktığını ve tüketicilerin daha yoğun süt lezzeti ile daha doğal bir tat arayışının yaygın olduğunu gördük. Geleneksel tereyağlarından ayrışan Président'in yumuşak dokulu, kolay sürülebilen ve katkısız içeriğe sahip tuzlu ve tuzsuz tereyağı çeşitlerinin, Türk damak tadına hitap eden bir alternatif sunduğunu düşünüyoruz. Tüketicilerin, Président Tereyağı'nı kahvaltı keyiflerinden akşam yemeklerine kadar hayatın her anını lezzetlendiren bir ürün olarak, severek kullanacaklarına inanıyoruz."
KIZARMIŞ EKMEKLE MÜKEMMEL UYUM
Türk kahvaltı kültüründeki ekmeğe tereyağı sürme alışkanlığı Président Tereyağı ile bambaşka bir deneyime dönüşüyor. Yoğun süt lezzeti ve kolay sürülebilir yapısıyla Président Tereyağı Türkiye'deki tereyağı severlerin beklentilerine karşılık veriyor. Président Tuzsuz Tereyağı ve dengeli bir tuz oranına sahip Président Tuzlu Tereyağı kızarmış ekmeğin üzerinde benzersiz bir tat bırakıyor ve kahvaltılara küçük ama unutulmaz bir keyif katıyor. Baharatlarla zenginleştirilerek farklı sunumlara uyarlanabilen bu özel tat, Président'in tereyağı kategorisindeki kalite ve üstünlüğünü bir kez daha ortaya koyuyor.
YEMEKLERE DE ZARİF DOKUNUŞ
Président Tereyağı sadece kahvaltılarda değil; yüksek kaliteli içeriği sayesinde et, tavuk ve tatlılarda da farkını ortaya koyuyor. Etle buluştuğunda gerçek bir şef dokunuşunu tabağa taşıyan Président Tereyağı, tatlılara eklendiğinde ise lezzetine zarif bir derinlik katıyor.
Sofra’da Bu Ay
- Bağ Bozumu Sofrası
- Bağışıklık Dostu Mevsim Menüleri
- Konuk Şef Can Aras'la Sofraya Özel
Bakmadan Geçmeyin

Sunar Yatırım, WorldFood İstanbul 2025’te: Tarımdan Biyoendüstriye, Dünyaya Değer
Yarım asırlık tecrübesiyle köklerini Çukurova’dan alan Sunar Yatırım, tarım, gıda ve biyoendüstri alanlarında sunduğu katma değerli çözümleri, yenilenen üretim yatırımları ve güçlü ihracat ağıyla WorldFood İstanbul’da tanıtıyor. Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Nuri Çomu, bu vizyonu “Yarım asrı geride bırakan yolculuğumuzda, bitkinin gücünü ileri teknolojiyle birleştirerek hem ülkemize hem dünyaya değer katıyoruz. Bugün Sunar Yatırım, yalnızca tarımsal üretimde değil; tarım, gıda ve biyoendüstri alanlarında geliştirdiği biyoendüstriyel çözümlerle küresel pazarlarda söz sahibi bir oyuncu konumuna geldi” diyerek özetledi.
Tadına Siz Karar Verin: Dr. Oetker’den Kendiniz Tatlandırın Serisi!
Dr. Oetker, tüketici beklentileri ve değişen yaşam tarzlarını dikkate alarak şeker eklenmeden geliştirilen Kendiniz Tatlandırın Serisi ile, tatlı severlere şeker miktarını kendi tercihlerine göre ayarlayabilecekleri bir deneyim sunuyor.
Gault & Millau 2025’te Yer Alan Restoran Modern’den Özel Tadım Menüsü
İstanbul’un kültür ve sanat hayatına yön veren İstanbul Modern’in zarif atmosferinde, panoramik Tarihi Yarımada manzarası eşliğinde hizmet veren ve bir c-paces işletmesi olan Restoran Modern, yeni tadım menüsüyle misafirlerini ağırlıyor. Executive Şef Tuğçe Mirza’nın önderliğinde hazırlanan menü, Akdeniz mutfağının ferah dokunuşlarını çağdaş Türk mutfağının özgün tatlarıyla bir araya getiriyor. 2025 Gault & Millau Seçkisi’nde yer alan bu özel restoran; hazırladığı tadım menüsüyle yerel malzemelere ve sürdürülebilir mutfak anlayışına odaklanıyor. Restoran Modern, sanatsal sunumları ve ilham verici atmosferiyle hem müze ziyaretçilerine hem de şehrin lezzet tutkunlarına unutulmaz bir gastronomi deneyimi yaşatıyor.