Lavanta Kokuları Eşliğinde Ceres’de Keyifli Yaz Gecesi
Akdeniz lezzetlerini Anadolu mutfağının yorumlanmış haliyle buluşturan JW Marriott Hotel Istanbul Marmara Sea’nin seçkin restoranı Ceres, 18 Temmuz akşamı benzersiz bir yaz davetine ev sahipliği yaptı. Marmara Denizi’nin kıyısında gerçekleşen bu özel etkinlik, lavanta kokularıyla bezeli atmosferi, yaratıcı tatları ve enerjik müzikleriyle konuklara unutulmaz bir gece yaşattı.

Gecede, Executive Şef Mehmet Faruk Yardımcı ve ekibinin JW Garden konseptinden ilham alarak hazırladığı seçkin lezzetler, açık büfe sunumla misafirlerin beğenisine sunuldu. Lavanta esintili özel kokteyller ve interaktif kokteyl istasyonları geceye ferahlatıcı ve dinamik bir dokunuş kattı.
DJ performansı ve canlı perküsyon eşliğinde hareketlenen gece, Şef Yardımcı'nın ekibiyle birlikte gerçekleştirdiği görsel bir şölene dönüşen Molecular Pastry Show ile taçlandı. Konuklar, gösteri sırasında hazırlanan özel çikolataların tadına bakarak gecenin keyfini doyasıya çıkardı.
Sofra’da Bu Ay
- İnci Bak’tan kabak ve patlıcanla ezber bozan tarifler
- Şef Beyza Çevik ve Berrin Ak’tan Beş Çayı Sofraları
- Zeynep Dinç'ten Yazı Yufkaya Saran Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL
Bakmadan Geçmeyin

Antakya’nın 30 Yıllık Lezzet Noktası Güzelburç Antakya Fişekhane Pazar Yeri’nde
Antakya’nın köklü gastronomi mirasını İstanbul’a taşıyan Güzelburç Antakya Restoranı, 30 yıllık lezzet yolculuğunu Fişekhane Pazar Yeri’nde açtığı yeni şubesiyle sürdürüyor. 1995 yılında Hatay’ın Güzelburç Mahallesi’nde Nuri Şef’in kasaplıkla başlattığı bu serüven, bugün oğlu Şef Ümit Şabanoğlu’nun önderliğinde, Antakya’nın çok katmanlı kültüründen ilham alan tabaklarla İstanbul’un kalbinde hayat buluyor.