Doyuyoseverler Şimdi Boğa’da Buluşuyor!
Gurme çıtır tavuk ve burgerleri, gurme sosları ve limonatalarıyla kısa sürede geniş bir hayran kitlesi yaratan Doyuyo, İstanbul’un en ikonik semtlerinden Kadıköy’deki yeni şubesini Altıyol Meydanı’nda hizmete açtı.

Hedef 1 Yılda Yarım Milyon Misafir!
Misafirler; Doyuyo'nun özel gurme sosları, ev yapımı limonataları ve imza ürünleriyle lezzetli bir tanışma yaşarken, 200 kişilik kapasiteye sahip bu yeni şube, Kadıköy'ün enerjisine uygun mimarisi, dijital sipariş altyapısı ve hızlı servis yapısıyla dikkat çekiyor.
Doyuyo Yönetim Kurulu Başkanı Taylan Kaya, "Kadıköy'de olmak bizim için sadece bir lokasyon tercihi değil, aynı zamanda bir prestij. Bu semtin kültürü, enerjisi ve dinamizmi Doyuyo'nun ruhuyla birebir örtüşüyor. Burada olmak, markamız için hem güçlü bir karşılaşma hem de doğal bir buluşma," diyerek yeni şubenin marka açısından taşıdığı önemi vurguladı.
Doyuyo, franchise ağıyla büyümeye devam ederken; Kadıköy şubesiyle birlikte ikonik noktalarda misafirlerini ağırlayarak erişimini daha da genişletmeyi hedefliyor. Önümüzdeki dönemde yeni şube kapsamında farklı etkinlikler ve deneyim buluşmaları da planlanıyor.
Sofra’da Bu Ay
- İnci Bak’tan kabak ve patlıcanla ezber bozan tarifler
- Şef Beyza Çevik ve Berrin Ak’tan Beş Çayı Sofraları
- Zeynep Dinç'ten Yazı Yufkaya Saran Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL
Bakmadan Geçmeyin

Golf Dondurma’dan sektöre net mesaj “Bizim Dondurmamız” olarak Şeffaflık, Kalite ve Sürdürülebilirlik Önceliğimiz
Sıcakların kendini iyice hissettirdiği bu günlerde Golf Dondurma, rengarenk ve lezzet dolu ürünleriyle yaza “merhaba” dedi. Golf Dondurma, Belçika çikolatasıyla fark yaratan Golf Bravo ailesine eklediği Chocolate Extreme, Caramel Biscuit ve Dark Orange ürünlerinin yanı sıra yüzde 81 sütlü Golf Maraşım ve coğrafi işaretli içeriklere sahip Golf Royal Gourmet ürünleriyle kalite ve lezzet iddiasını ortaya koyuyor.
Yazın Tadı Abdi Bey Lokantası’nda Çıkıyor
Sıcak bir yaz akşamı… Ön cephesinde muhteşem Haliç manzarası, arka cephesinde tarih kokan sokaklarıyla Karaköy Bankalar Caddesi… Masada Vişneli Yaprak Sarma, Yeşil Elmalı Atom, Çağlalı Yaz Cacığı, Zeytinyağlı Mürdüm Eriği, Şakşuka, Köpoğlu… Fonda Müzeyyen… İstanbul’un kalbinde fine dining bir restoran ‘Abdi Bey Lokantası’… Şef Onur Kutluca’nın zeytinyağlılardan özel mezelere, taş fırından çıkan kebaplardan yazın ferahlatıcı tatlarına kadar uzanan yaz menüsü, konuklara hem geleneksel hem de yenilikçi lezzetleri bir arada sunuyor. Keyifli ve kaliteli vakit geçirmenin adresi Abdi Bey Lokantası, geleneksel sofraları modern bir dokunuşla buluştururken, Faruk Şüyün ve Reha Tartıcı ile ‘Muhabbetin Dibi’ adlı özel konseptle bambaşka bir deneyime ev sahipliği yapıyor.