Aslı ‘Coffee in Bakery’ Lezzetleri Maslak’a Geldi!
Türkiye’nin yenilikçi kafe-fırın zinciri Aslı, İstanbul’un hareketli şehir kültürünün yaşandığı bölgelerin başında gelen Maslak’ta yeni şubesinin kapılarını açtı. Yenilenen yüzüyle ‘Coffee in Bakery’ konseptini benimseyen Aslı’da, geleneksel ve modern lezzetler keyifli bir atmosferde bir arada sunuluyor. Çekirdek kahveler, kruvasan, börek, kahvaltı çeşitleri ve hafif atıştırmalıkların sunulduğu Aslı menüsü, her damak zevkine hitap ediyor.

Eksim Holding bünyesinde faaliyet gösteren kafe-fırın zinciri Aslı, 'Coffee in Bakery' konsepti ve zenginleşen ürün yelpazesiyle büyüme yolculuğuna devam ediyor. Hem ulusal hem de uluslararası ölçekte toptan üretim yapan marka, mağaza yatırımlarıyla da farklı lokasyonlarda genişlemesini sürdürüyor. Her damak zevkine hitap eden Aslı, hareketli şehir kültürünün yaşandığı bölgelerin başında gelen Maslak'ta açtığı yeni mağazasıyla Türkiye genelindeki şube sayısını 34'e çıkardı.
Klasiklerin yanında yepyeni tatlar Aslı Maslak'ta
Aslı'nın Maslak şubesinde sunduğu menü, markanın imzası haline gelen geleneksel lezzetlerle modern tatları bir araya getiriyor. Taze çekilmiş çekirdeklerle demlenen kahveler başta olmak üzere su böreği, kruvasan ve kahvaltı tabaklarının yanı sıra Very Berry Muffin, Van Stapele Cookie, Medovik Pasta, Klasik Pavlova, Lotuslu Pavlova, Kakaolu ve Çilekli Tart, Limonlu Mereng Pasta gibi dünya mutfağından özel tatlıları misafirleriyle buluşturuyor.
Hareketli lokasyonun lezzet ihtiyacını karşılıyor
Self-servis konseptiyle hizmet veren Aslı'nın Maslak mağazası; ferah mimarisi, günlük taze ve doğal malzemelerle hazırlanan ürünleriyle hem profesyonellerin hem de bölge sakinlerinin beklentilerini karşılıyor. Sağlıklı yiyeceklerinde de bulabileceği Aslı Maslak'ta; limonata çeşitleri, frozen'lar ve soğuk kahveler gibi mevsimsel içecekler zengin bir yeme-içme deneyimi arayanları bekliyor.
Aslı Maslak'ta hazırlanan lezzetler, hızlı teslimat uygulamaları aracılığıyla dilendiği an müşterilerine ulaşabiliyor.
Sofra’da Bu Ay
- İnci Bak’tan kabak ve patlıcanla ezber bozan tarifler
- Şef Beyza Çevik ve Berrin Ak’tan Beş Çayı Sofraları
- Zeynep Dinç'ten Yazı Yufkaya Saran Tarifler
Bakmadan Geçmeyin

Sağlık deposu zerdeçalın ana maddesi kurkumin’in 5 bilimsel faydası!
Zerdeçala parlak sarı rengini veren aktif bileşeni “kurkumin’in sağlımız için faydaları saymakla bitmiyor. İstanbul Okan Üniversitesi Hastanesi Beslenme ve Diyetetik Uzmanı Selin Yavuz, Hindistan ve Çin’de binlerce yıldır kullanılan kurkuminin özellikle 5 büyük faydasına dikkat çekiyor. Yavuz’un ayrıca, tüketirken nelere dikkat edilmesi gerektiğine dair birkaç önemli hatırlatması da var…