Sizi iyi aşçı yapacak temel mutfak tüyoları
Tarifi tamamen okuyun
Sisteminizi ayarlamak için tarifi iyice anlamanız gerekiyor. Bu nedenle hem tarifinizi müthiş bir şekilde okuyun ve malzemelerinizi hazırlayın. Oda sıcaklığında tutmanız gereken ürünleri oda sıcaklığında bırakın, soğuk kullanmanız gereken ürünleri ise dolabınızda tarif porsiyonunca saklayın.
Tarifi tamamen okuyun
Sisteminizi ayarlamak için tarifi iyice anlamanız gerekiyor. Bu nedenle hem tarifinizi müthiş bir şekilde okuyun ve malzemelerinizi hazırlayın. Oda sıcaklığında tutmanız gereken ürünleri oda sıcaklığında bırakın, soğuk kullanmanız gereken ürünleri ise dolabınızda tarif porsiyonunca saklayın.
Sizi iyi aşçı yapacak temel mutfak tüyoları
Mümkün olduğunca tazesini kullanın
Yemeklerinizi baharatlarla tatlandırmayı seviyor olabilirsiniz ancak kekik, nane ya da biberiye gibi tatları yemeğinizin içine doğrudan atabilirsiniz. Yani tazelerini kullanabilirsiniz. Böylece çok daha doğal ve lezzetli yemekler elde edersiniz.
TARİF DETAYSizi iyi aşçı yapacak temel mutfak tüyoları
Pişirirken temizleyin
Yemekleri pişirme evresinde çalışma alanınızın temiz kalmasına dikkat edin. Bunun için bir yandan yemeğinizi pişirirken bir yandan da artık kullanmayacağınız gereçleri yıkayın ya da buzdolabına yerleştirin.
kaynak:onedio.com
TARİF DETAY