Sizi iyi aşçı yapacak temel mutfak tüyoları
Tarifi tamamen okuyun
Sisteminizi ayarlamak için tarifi iyice anlamanız gerekiyor. Bu nedenle hem tarifinizi müthiş bir şekilde okuyun ve malzemelerinizi hazırlayın. Oda sıcaklığında tutmanız gereken ürünleri oda sıcaklığında bırakın, soğuk kullanmanız gereken ürünleri ise dolabınızda tarif porsiyonunca saklayın.
5
8
Sizi iyi aşçı yapacak temel mutfak tüyoları
Mümkün olduğunca tazesini kullanın
Yemeklerinizi baharatlarla tatlandırmayı seviyor olabilirsiniz ancak kekik, nane ya da biberiye gibi tatları yemeğinizin içine doğrudan atabilirsiniz. Yani tazelerini kullanabilirsiniz. Böylece çok daha doğal ve lezzetli yemekler elde edersiniz.
Sofra’da Bu Ay
- Hızlı Hafta 7 Güne Pratik Tarifler
- Zeynep Dinç'ten Elmalı Ilık Sonbahar
- İnci Bak'tan Uskumrulu Tabaklar
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL