En pratik 10 kızartma tarifleri

Ananas Kızartma Tarifi


12 Adet


Malzemeler


1 adet ananas 

2 adet yumurta 

Yarım su bardağı tozşeker 

Yarım su bardağı süt 

50 gram tereyağı 

Bir buçuk su bardağı un 

Kızartmak için: 

Sıvıyağ

 

Ananas Kızartma Yapılışı


Ananası temizleyip yuvarlak dilimleyin. Çukur bir kabın içinde yumurtaları çırpın. Un, tozşeker, süt ve tereyağını ekleyip iyice karıştırın. Ananas dilimlerini bu karışıma iyice bulayın. Sıvıyağı iyice kızdırıp ananas dilimlerinin her iki tarafını kızartın. Krema veya dondurma ile servis yapın.

 

Sofra’da Bu Ay

  • İnci Bak’tan kabak ve patlıcanla ezber bozan tarifler
  • Şef Beyza Çevik ve Berrin Ak’tan Beş Çayı Sofraları
  • Zeynep Dinç'ten Yazı Yufkaya Saran Tarifler
ve Daha Fazlası ...