Maş Fasulyeli ve Yaban Mersinli Kabak Spagetti

Maş Fasulyeli ve Yaban Mersinli Kabak Spagetti

Maş fasulyesini bir gece önceden, altı-sekiz saat suda bekletin ve bol suyla yıkadıktan sonra bir tencerede haşlayın.

Kabakları spiral doğrayıcı ile spagetti şeklinde doğrayın.

Sarımsakları bulgur tanesi büyüklüğünde doğrayın.

Bir tavada sarımsakları zeytinyağında hafif kokusu çıkana kadar çevirin ve kabakları ilave edin. Aralıklarla karıştırarak pişirin.

Tuz, karabiber ve haşlanmış maş fasulyesini ekleyip karıştırın. Ocaktan alın. Üzerine yaban mersini serpiştirip ılık olarak servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
  • Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
  • Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...