Kaya Koruğu Salatası

Ege'nin eşsiz lezzeti kaya koruğu, zeytinyağı ve limonun taze aromasıyla buluşuyor. Hafif, ferahlatıcı ve tam bir antioksidan deposu. Doğanın şifasını sofranıza taşıyın!
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Kaya koruklarının yapraklarını ayıklayın. Tencereye bir miktar su ile sirkeyi koyun ve kaynatın. Kaya koruklarını atıp, 3 dakika kaynatın. Daha sonra soğuk su dolu bir kaba çıkartın. Sarımsakları tuz ile dövün.
-
2
Bir kaseye zeytinyağı, limon suyu ve dövülmüş sarımsağı koyup karıştırın. Kaya koruklarını süzgece alın, suyu iyice süzülünce hazırladığınız sosla karıştırın. Buzdolabında 2 saat dinlendirin ve servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
- Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
- Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL