Bezelyeli Salata

Bezelyeli Salata

Bezelyenin hafif tatlı aroması, taptaze sebzelerle buluşuyor; zeytinyağı ve limonla dengeleniyor. Pratik, besleyici ve ferah bir salata… Sofralarınıza doğanın en canlı yeşilini taşıyın!

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Taze bezelye kullanacaksanız, bezelyeyi tuzlu suda haşlayın. Maydanoz, dereotu ve naneyi ince kıyın. Biberleri küp, soğanı da küçük doğrayın.
  • 2
    Tüm malzemeyi derin bir kasede karıştırın. Sos malzemesini çırpıp, salatanın üzerine gezdirin.

Sofra’da Bu Ay

  • Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
  • Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
  • Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...