Piyaz
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Kuru fasulyeyi akşamdan fazlasını suda bırakana kadar sürecek. Ertesi gün suyunu süzüp yeniden su ekleyin ve yumuşayana kadar haşlayın. Suyunu süzüp geniş bir kaba alın. Yumurtaları katılaşacak şekilde haşlayın. Kabuklarını soyup 4'e bölünür. Haşlanmış kuru fasulyenin üzerine ikiye bölünen kiraz domates, kıyılmış taze soğan, maydanoz ve dereotu ekleyin.
-
2
Zeytinyağı, limon suyu ve tuzu küçük bir kapta karıştırılır. Yarısını karışımın üzerine gezdirip harmanlayın. Servis tabağına alıp üzerine yumurta dilimlerini yerleştirin. Kalan zeytinyağı karışımını gezdirin. Pul biber serperek servis yapın
Sofra’da Bu Ay
- Muz ile Işıldayan Tarifler
- Yeni Yılın İlk Kahvaltı Tabakları
- Muhteşem Ana Yemekler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL