Hurmalı Keçi Peynirli Kinoa Salatası

Malzemeler
Yapılışı
-
1
Kinoayı bir tencereye alın ve üzerini geçecek kadar su ekleyip yarım saat dinlendirin. Daha sonra suyunu değiştirin ve 15 dakika kaynatarak tanelerinin patlamalarını sağlayın.
-
2
Soğuduktan sonra servis tabağına alın. İçine kıyılmış hurma, doğranmış salatalık, turp, nane, taze soğan ve ceviz ekleyip harmanlayın. Ayrı bir yerde tuz, karabiber ve zeytinyağını çırpın. Salatanın üzerine gezdirin. Keçi peyniri ekleyerek servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Anneler Günü'ne ve Kurban Bayramı'na Özel Tarifler
- Kaan Yarman'la Tam Kararında Lezzetler
- Maria Ekmekçioğlu'ndan Girit Yemekleri
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL