380 gram tereyağı
700 gram bitter çikolata
12 adet yumurta
Tereyağını küçük parçalara ayırıp bir tencereye alın. Üzerine elinizle küçük parçalara ayırdığınız çikolatayı ekleyin. Yarısına kadar su dolu daha büyük bir tencerenin üzerine oturtup, kısık ateşte ara sıra karıştırarak benmari usulü eritin ve ocaktan alın. Yumurtaların akını ve sarısını ayırın. Ayrı kaplara alıp mikser yardımı ile köpürene dek çırpın. Daha sonra ak ve sarıları yavaş yavaş çikolatalı Karışıma ilave edip, hafifçe karıştırarak birbirine yedirin. Pişirme kağıdı ile kaplanmış kelepçeli, orta boy yuvarlak bir kalıba yavaşça döküp, önceden ısıtılmış 180 derece fırında 40 dakika pişirin. Sürenin sonunda fırından alıp 5 dakika oda sıcaklığında dinlendirin. Dilediğiniz şekilde süsleyip servis yapın.