Soğan Salatalı Haşlama Çöp Şiş
Malzemeler
Yapılışı
-
1
ETİ yıkayıp tencereye alın. Kapağı kapalı olarak orta ateşte 15 dakika pişirin. Suyunu iyice çekince tereyağı, karabiber, kimyon, tuz ve sıcak suyu ilave edin. 5 dakika daha pişirin ve ocaktan alın. Soğan salatası için, soğanları temizleyip yarım ay şeklinde doğrayın. Geniş bir kaba alıp tuzla ovun. Sudan geçirip süzün ve servis tabağına alın. Üzerine ince kıyılmış maydanoz, sumak, limon suyu, zeytinyağı, tuz ve pulbiber ekleyip karıştırın. Pişen etleri ve kiraz domatesi çöp şişlere dizin. Soğan salatası eşliğinde servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Anneler Günü'ne ve Kurban Bayramı'na Özel Tarifler
- Kaan Yarman'la Tam Kararında Lezzetler
- Maria Ekmekçioğlu'ndan Girit Yemekleri
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL