Sebzeli Kuzu Şiş

Evde ızgara lezzetinde yumuşacık bir et yemek isteyenler için sebzeli kuzu şiş tarifi.
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Marine sosu için soğanı rendeleyip geniş bir kaba alın. Üzerine kalan malzemeyi ilave edip karıştırın.
-
2
Eti ekleyip karıştırın ve buzdolabında 2-3 saat bekletin. Kabak ve biberleri temizleyip etlerin boyunda kesin.
-
3
Tuz ve karabiberle tatlandırın. Eti aralarına sebze yerleştirerek şişe dizin. Isıtılmış döküm tavada şişleri çevirerek pişirin ve servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Hızlı Hafta 7 Güne Pratik Tarifler
- Zeynep Dinç'ten Elmalı Ilık Sonbahar
- İnci Bak'tan Uskumrulu Tabaklar
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL