HAMUR için un, yumurta, sıvıyağ, yoğurt ve tuzu iyice karıştırın. Azar azar su ekleyip çok yumuşak olmayacak bir hamur elde edin. 6 bezeye ayırıp dinlenmeye bırakın. İncikleri yıkayıp, tencereye yerleştirin. Kabuğu temizlenmiş bütün soğan, havuç, pırasa, patates, karabiber ve tuz ekleyin. Üzerini geçecek kadar su ekleyip haşlamaya bırakın. İncikler kemiğinden hafif ayrılınca haşlanmış demektir. Ocaktan alıp soğumaya bırakın. Kenara ayırdığınız bezeleri teker teker mantı hamuru kalınlığında açın. İncikleri hamurlara sarıp, açılmaması için soğan veya maydanoz sapı ile bağlayın. Üzerlerine yumurta sarısı, limon suyu ve sıvıyağ karışımını sürün. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında kızarana dek pişirin. Sıcak olarak servis yapın.