Bayat Pideli Tarhana Çorbası

İftardan sonra artan Ramazan pidesini çorba yaparak değerlendirebilirsiniz. İçinizi ısıtacak tarifiyle bayat pideli tarhana çorbası tarifi.
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Bayat pideyi küp doğrayın. Tereyağını tavaya alıp eritin. Pideyi katıp karıştırarak kızartın. Daha sonra servis tabağına alın.
-
2
Önceden hazırladığınız tarhana çorbasını ısıtıp kepçe yardımıyla pidelerin üzerine gezdirin. Peyniri elinizle ufalayarak üzerine serpin. Üzeri için tereyağını eritin. Pideli tarhananın üzerine gezdirip sıcak olarak servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- İnci Bak’tan kabak ve patlıcanla ezber bozan tarifler
- Şef Beyza Çevik ve Berrin Ak’tan Beş Çayı Sofraları
- Zeynep Dinç'ten Yazı Yufkaya Saran Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL