Hamuru hazırlamak için, pudra şekeri ve tereyağını karıştırın. Üzerine unu, toz bademi ve toz vanilyayı ekleyin. Daha sonra yumurta akını da katıp 1-2 dakika karıştırın. Hamuru 1 cm kalınlığında açıp kalp kalıplar ile kesin. Kurabiyeleri yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisine dizin. Önceden ısıtılmış 165 derece fırında üzerileri kızarana kadar pişirin. Süsleme sosunu hazırlamak için, limon suyunu küçük bir kaba alın. Üzerine elenmiş pudra şekeri ve titanyumu ekleyip yedirin. Beyaz sosu 3'e ayırın. Bir bölümüne kırmızı diğerine pembe boyayı ekleyip karıştırın. Elinizdeki beyaz, kırmızı ve pembe soslarla, pastacı duy uçlarını kullanarak kurabiyelerin üstlerini süsleyin. Aralarına gümüş renkli arjantin şekerlemelerini yerleştirin.