300 gram parça et
Birer adet havuç ve pırasa
6 dal maydanoz
3 yemek kaşığı galeta unu
1 adet yumurta
4 yemek kaşığı zeytinyağı
Birer çay kaşığı karabiber ve tuz
Yarım çay kaşığı kimyon
KIZARTMAK İÇİN: Ayçiçek yağı
Eti, Arnica Promeat Grande et kıyma makinesinde çekin. Kıymayı cam bir karıştırma kabına alın.
Üzerine rendelenmiş havuç, kıyılmış pırasa, maydanoz, galeta unu, yumurta, zeytinyağı, karabiberi, tuz ve kimyonu ilave edin. Malzeme karışana kadar elinizle yoğurun.
Harçtan ceviz büyüklüğünde bezeler koparın. Avucunuzun içinde şekil verin.
Isıtılmış ayçiçeği yağında önlü arkalı pişirin. Sıcak veya ılık olarak servis yapın.