Zeytinyağlı Kabak ve Patates

Lezzetli tarifiyle sofralarınıza tat katacak zeytinyağlı kabak ve patates tarifimiz.

Malzemeler

Yapılışı

  • 1

    Patatesleri yarı yarıya haşlayın. Kabuklarını soyun. Kabakları temizleyin. Kabakları ve patatesleri yarım cm kalınlığında halka biçiminde doğrayın. Soğanları temizleyip yemeklik doğrayın. Zeytinyağında soğanları soteleyin. Domatesleri rendeleyip soğana ekleyin.

  • 2

    Soteleme işlemine devam edin. Tuz ve toz şekeri ekleyip karıştırın. Domatesli malzemenin üzerine bir sıra patates, bir sıra kabak dizin. Üzerine suyu gezdirip kısık ateşte pişirin. Tencereyi ocaktan almadan önce dereotunu ekleyin. Tencerenin kapağı kapalı bir şekilde ılınmaya bırakın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.