Fırında Zeytinyağlı Enginar

Fırında Zeytinyağlı Enginar

Zeytinyağının zarif dokunuşuyla fırında pişen enginar, hafifliği ve lezzetiyle sofralara Ege esintisi getiriyor: Fırında Zeytinyağlı Enginar!

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Enginarları temizleyip ikiye bölün. Fırın kabına yerleştirin. Üzerine zeytinyağı, ezilmiş sarımsak, tuz ve karabiber ilave edin.
  • 2
    Limon dilimlerini ve taze kekiği üzerine yerleştirin. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 25-30 dakika pişirin. Sıcak veya ılık servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • İnci Bak’tan kabak ve patlıcanla ezber bozan tarifler
  • Şef Beyza Çevik ve Berrin Ak’tan Beş Çayı Sofraları
  • Zeynep Dinç'ten Yazı Yufkaya Saran Tarifler
ve Daha Fazlası ...