Zeytinyağlı Ispanak
Doğal lezzeti ve hafifliğiyle zeytinyağlı ıspanak, sofralarınıza sağlık ve lezzet katıyor!
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Ayıklanmış ve yıkanmış ıspanağı doğrayın. Zeytinyağını tencereye alın ve ince kıyılmış soğanı pembeleştirin. Üzerine kabukları soyulmuş ve küp doğranmış domatesi ilave edip yumuşayana kadar kavurun.
-
2
Ispanağı ve tuzu ilave edin. Kısık ateşte 5-10 dakika pişirin. 5 dakika dinlendirdikten sonra servis tabağına alın. Ilık olarak servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Evde Sıcacık Yılbaşı
- Hindistan Cevizli Kış Tatlıları
- Ete ve Balığa Narenciye Dokunuşu
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL
Fatma Topbaş