Fırınlanarak pişirilmiş taze kuşkonmazlar üzerindeki sosla yeni bir lezzet kazanıyor. Sağlıklı bir tarif arayanlar için Yeşil Soslu Fırınlanmış Beyaz Kuşkonmaz tarifimiz...
Kuşkonmazların sert alt kısımlarını kesin. Hafif diri kalacak şekilde 2-3 dakika tuzlu suda haşlayın. Sıcak sudan çıkarıp buzlu suya alıp 5 dakika bekletin.
Fırın tepsisine yerleştirdiğiniz pişime kağıdının içine kuşkonmazları yerleştirin. Yanına kiraz domatesleri koyun. Üzerine zeytinyağı, tuz ve karabiber serpin. Pişirme kağıdını bohça gibi kapatın. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında yaklaşık 10-15 dakika pişirip çıkarın.
Servis tabağına fırınlanmış kuşkonmazları yerleştirin. Kiraz domatesleri yanına koyun. Üzerine yeşil sostan gezdirin. Mikro filizler ve taze otlarla süsleyerek servis yapın
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.