Uzak Doğu Usulü Acılı Karnabahar

Uzak Doğu Usulü Acılı Karnabahar Tarifi: Sağlıklı karnabaharın mükemmel tadı! Lezzetli ve kolay hazırlanabilen bu tarifi keşfedin, sofralarınıza egzotik tatlar katın.

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Bir kasede soya sosu, sirke, şeker, nişasta ve suyu çırpın.
  • 2
    Geniş bir tavayı orta ateşte ısıtın. 2 yemek kaşığı zeytinyağı, çiçeklerine ayrılmış karnabahar ve tuz ekleyin. 1-2 dakika karıştırarak kavurun. Üzerine
    yarım çay bardağı su ekleyin. Tavanın üzerini kapak ile kapatıp 5 dakika pişirin.
  • 3
    Karnabaharı tavanın içinden bir tabağa aktarıp kenarda bekletin.
  • 4
    Aynı tavanın içine 2 yemek kaşığı zeytinyağı ilave edin. Küçük doğranmış acı kuru kırmızıbiber, ayıklanmış yer fıstığı, ayıklanmış bütün sarımsağı ve zencefili ilave edin. Birkaç kez karıştırdıktan sonra karnabaharı tekrar tavanın içine aktarın. Nişastalı karışımı da tavanın içine ilave edin. İyice kıtırlaşınca ocaktan alın.
  • 5
    Kıyılmış taze soğan, maydanoz ve susamı ilave edin. Karıştırıp ılık olarak servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.