Sultan Ezmesi

Sultan Ezmesi, sofralarınıza lezzet katacak hafif bir zeytinyağlı tarifi.

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Bütün sebzeleri önce ayrı ayrı çok küçük parçalar halinde doğrayın. Sonra doğranmış malzemeleri bıçak darbesiyle tekrar ezilmiş bir görünüm alana kadar doğrayın.
  • 2
    Salça, limon suyu, tuz ve nar ekşisini hazırlanmış malzemeye ilave edin. Üzerine zeytinyağı gezdirin. Soğuk olarak servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.