Rezene

Rezene sapının benzersiz aroması, sağlıklı malzemelerle buluşarak hafif ve lezzetli bir tarif oluşturuyor.
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Rezene saplarını yıkayıp temizleyin. Bir tencereye bol su koyup kaynatın ve sapları içine atın. 2-3 dakika tutup çıkardıktan sonra soğuk suya atıp şoklayın. Süzdükten sonra ince kıyıp servis tabağına alın. Tuzunu ekleyin. Üzerine yağ gezdirin. Arzunuza göre limon sıkabilir ya da sarımsak sos ekleyebilirsiniz.
Sofra’da Bu Ay
- Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
- Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
- Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL