Portakallı Kereviz

Kerevizi tek başına yemekte zorlananlar Portakallı Kereviz tarifini mutlaka denemeli.
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Kerevizin kabuklarını soyup, dörde bölün ve irice doğrayın. Piyazlık doğranmış soğanı ayçiçek yağda kavurun. Küçük doğranmış havucu da ekleyip çevirin. Bezelyeyi ilave edin. En son portakal suyunu ve kerevizleri ekleyin. Kerevizler yumuşayana dek pişirin. İnce kıyılmış dereotu ile süsleyerek servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- İnci Bak’tan kabak ve patlıcanla ezber bozan tarifler
- Şef Beyza Çevik ve Berrin Ak’tan Beş Çayı Sofraları
- Zeynep Dinç'ten Yazı Yufkaya Saran Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL