Ege Otlu Pestolu Kabak Çiçekleri

Ege Otlu Pestolu Kabak Çiçekleri

Ege’nin taptaze otlarıyla hazırlanan, pestoyla lezzeti katlanan hafif ve zarif bir yaz mezesi: Otlu Pestolu Kabak Çiçekleri!

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Pesto için tüm yeşillikleri iyice yıkayıp ayıklayın. İrice doğrayıp tüm malzemeyi robottan geçirin.
  • 2
    Kabak çiçeklerini nazikçe yıkayıp saplarını ve orta tomurcuklarını temizleyin.
  • 3
    Peynir ve cevizi karıştırıp iç harcı hazırlayın. Çiçeklerin içlerini doldurup hafifçe ağızlarını kapatın. Servis tabağının yarısına çiçekleri yarısına sosu koyun. Arzuya göre üzerlerine İzmir tulumu ufalayıp biraz bal gezdirebilirsiniz.

Sofra’da Bu Ay

  • Bağ Bozumu Sofrası
  • Bağışıklık Dostu Mevsim Menüleri
  • Konuk Şef Can Aras'la Sofraya Özel
ve Daha Fazlası ...