İç Baklalı Enginar

Sağlıklı tarifi ve lezzetiyle sofralarınız şıklık katacak iç baklalı enginar tarifimiz
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Soğanı piyazlık doğrayın. Dereotunu ince kıyın ve baklayla birlikte harmanlayın. Enginarları temizleyip yayvan bir tencereye bütün olarak yerleştirin. İçlerine baklalı karışımı paylaştırın. Limon suyunu ve ayçiçek yağını üzerlerine gezdirin.
-
2
Suyunu, şeker ve tuzunu da ekleyip ocağa oturtun. Kaynamaya başlayınca ilk 10 dakika harlı ve 40 dakika da kısık ateşte olmak üzere 50 dakika pişirin. Ilındıktan sonra dereotu ile süsleyerek servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- İnci Bak’tan kabak ve patlıcanla ezber bozan tarifler
- Şef Beyza Çevik ve Berrin Ak’tan Beş Çayı Sofraları
- Zeynep Dinç'ten Yazı Yufkaya Saran Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL