Ege Otu Yatağında Izgara Mantar

Ege otlarının ferah aromasıyla buluşan ızgara mantar, doğallığın ve lezzetin tabağınızdaki hali: Ege Otu Yatağında Izgara Mantar!

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Cibes ve arapsaçını yıkayıp temizleyin. Kaynar suda 30 saniye bekletip soğuk suya alarak blanşe edin. İyice süzdükten biraz tuz ve zeytinyağı ile tavada 5 dakika kavurun. Servis tabağına alın.
  • 2
    Mantarları temizleyip saplarını kesin, içlerini çanak şeklinde hazırlayın.
  • 3
    Tavada kısık ateşte suyunu çektirin. İçlerine peynir doldurup fırın tepsisine dizin.
  • 4
    Önceden ısıtılmış 180 derece fırında ve ızgara ayarında peynirler eriyene kadar pişirin.
  • 5
    Mantarları fırından servis tabağına alın. Üzerlerine pul biberli zeytinyağı ile lezzetlendirdiğiniz ot pestosundan koyup hardal tohumu serpin. Arzuya göre taze pancar yaprakları ve taze soğan da ilave edebilirsiniz.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.