Yumurtalı İsbut

Yumurtalı İsbut

Kahvaltı sofralarının yıldızı, yumurtayla zenginleştirilmiş isbut, hem besleyici hem de lezzetli bir seçenek sunar.

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Yıkanmış isbutun saplarını koparın ve iri şekilde doğrayın. Tencereye aldığınız isbutun üzerini geçecek kadar su koyun ve haşlayın. Haşlanan isbut ılındıktan sonra elinizle sıkıp, suyunu çıkarın ve başka bir kaba alın.
  • 2
    Margarini ayrı bir tencereye alıp, eritin ve yemeklik doğranmış soğanı kavurun. Kıyma veya ince kıyılmış pastırmayı ekleyin ve kavurmaya devam edin. Daha sonra isbutu ilave edin ve 1-2 dakika daha kavurun.
  • 3
    Yumurtaları kırıp, tuz ve karabiberini ayarlayın. Bütün malzemeyi karıştırın. Yumurta pişince tencereyi ocaktan alın ve sıcak servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • İnci Bak’tan kabak ve patlıcanla ezber bozan tarifler
  • Şef Beyza Çevik ve Berrin Ak’tan Beş Çayı Sofraları
  • Zeynep Dinç'ten Yazı Yufkaya Saran Tarifler
ve Daha Fazlası ...