Yumurtalı ve Kuru Etli Çıtır Lavaş
Kahvaltı için hemen yapabileceğiniz bir tarif arıyorsanız, Yumurtalı ve Kuru Etli Çıtır Lavaş tarifini mutlaka deneyin.
Malzemeler
Yapılışı
- 
                    1
                    Yumurtaları kasede kırıp karabiber ve tuz ekleyin. Çatalla hafifçe çırpın. Tereyağını tavada eritip çırpılmış yumurtayı ve küçük parçalar şeklinde kesilmiş kuru eti ilave edin. 
- 
                    2
                    Hızlıca karıştırıp pişirin. Lavaş ekmeklerini tezgaha yayın. Yarılarına gelecek şekilde yumurtayı paylaştırın. Diğer yarısını üzerine kapatıp hafifçe yağlanmış tavaya alın. 
- 
                    3
                    2-3 dakika boyunca ısıtıp diğer tarafını çevirin. Hafifçe kızardıktan sonra tekrar ikiye katlayıp servis yapın. 
Sofra’da Bu Ay
- Hızlı Hafta 7 Güne Pratik Tarifler
- Zeynep Dinç'ten Elmalı Ilık Sonbahar
- İnci Bak'tan Uskumrulu Tabaklar
                ve Daha Fazlası ...
            
            
                ABONE OL
                
            
            
         
                             
                                     
                                     
                                    