Yumurta Kapama

Sabah kahvaltınız için hızlı ve lezzetli bir kapama tarifi...
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Tereyağını bakır tavada ısıtıp baharatların tümünü ilave edin ve karıştırın. Enlemesine ortadan ikiye kesilmiş yumurtaları sarı kısımları alta gelecek şekilde yerleştirin.
-
2
Orta ısıda ara sıra hafifçe sallayarak 5-6 dakika pişirin. Pişirme sırasında birkaç kez yağından alıp yumurtaların üzerine gezdirin. Ocaktan alıp sıcak olarak servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- İnci Bak’tan kabak ve patlıcanla ezber bozan tarifler
- Şef Beyza Çevik ve Berrin Ak’tan Beş Çayı Sofraları
- Zeynep Dinç'ten Yazı Yufkaya Saran Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL