Kabaklı Menemen

Kabaklı Menemen

Kabaklı Menemen, hem hafif hem de doyurucu bir öğün arayanlar için ideal bir seçenektir.

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Kabağı temizledikten sonra küp şeklinde doğrayın ve bir kenara alın. Kıyılmış soğan ve biberi zeytinyağında kavurun. Kabağı ilave edin ve kısık ateşte 2 dakika daha kavurmaya devam edin.
  • 2
    Kabukları soyulmuş ve rendelenmiş domates, tuz, karabiber ile pul biber ekledikten sonra, domates suyunu salana kadar pişirin. Yumurtaları kırın ve tavanın ağzı kapalı olarak 1-2 dakika pişirip, sıcak olarak servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
  • Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
  • Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...