Kabaklı Menemen

Kabaklı Menemen, hem hafif hem de doyurucu bir öğün arayanlar için ideal bir seçenektir.
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Kabağı temizledikten sonra küp şeklinde doğrayın ve bir kenara alın. Kıyılmış soğan ve biberi zeytinyağında kavurun. Kabağı ilave edin ve kısık ateşte 2 dakika daha kavurmaya devam edin.
-
2
Kabukları soyulmuş ve rendelenmiş domates, tuz, karabiber ile pul biber ekledikten sonra, domates suyunu salana kadar pişirin. Yumurtaları kırın ve tavanın ağzı kapalı olarak 1-2 dakika pişirip, sıcak olarak servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- İnci Bak’tan kabak ve patlıcanla ezber bozan tarifler
- Şef Beyza Çevik ve Berrin Ak’tan Beş Çayı Sofraları
- Zeynep Dinç'ten Yazı Yufkaya Saran Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL