Krepli Tuzlu Pasta

Lezzetli ve doyurucu bir krep tarifi...
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Harç için, soğanları yemeklik doğrayıp ayçiçek yağında kıymayla birlikte iyice kavurun. Küp doğranmış domatesleri tuz ve karabiberle birlikte kavrulan karışıma ekleyip, diriliklerini kaybedene kadar pişirin.
-
2
Diğer taraftan krep için, tüm malzemeyi iyice çırpın. Yapışmaz yüzeyli tavayı ısıtıp hafifçe yağlayın. Tavanın dibini ince bir tabaka şeklinde kaplayacak biçimde, krep karışımından 2 kepçe dökün. Her iki tarafını pişirin.
-
3
Düz bir servis tabağına ilk krebi yerleştirin. Üzerine harçtan yayın. Krep ve harç bitene kadar işleme devam edin. En üste sarmısaklı yoğurt gezdirin. Dilimleyerek servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- İnci Bak’tan Kabak ve Patlıcanla Ezber Bozan Tarifler
- Şef Beyza Çevik ve Berrin Ak’tan Beş Çayı Sofraları
- Zeynep Dinç'ten Yazı Yufkaya Saran Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL