Öncelikle hamur için derin bir kaba sirke, ılık su, ayçiçek yağı ve tuzu koyun. Kulak memesi yumuşaklığında bir hamur elde edene kadar un ilave edip, yoğurun. Streç filme sarın ve buzdolabında yarım saat dinlendirin.
İçi için pırasa, ıspanak yaprağı ve soğanı kıyın. Tereyağı ile birlikte 2-3 dakika kavurun. Tuz, karabiber ve pul biber ekleyip, karıştırdıktan sonra soğumaya bırakın. Dinlenen hamuru 6 adet eşit bezeye ayırın ve merdane yardımıyla, her birini pasta tabağı büyüklüğünde açın. Her bir hamurun ortasına eritilmiş tereyağı sürün ve üst üste koyun (en üstteki hamura yağ sürülmeyecek).
Hamurların tümünü birden, merdane yardımıyla yufka büyüklüğünde açın ve unlanmış, büyük fırın tepsisine, kenarlardan taşacak şekilde yerleştirin. Ortasına iç harcı koyup, ortası açık kalacak biçimde hamurun kenarlarına pili şekli vererek harcın üzerine doğru kapatın. Kalan eritilmiş tereyağını üzerine sürün ve önceden ısıtılmış 180 derece fırında üzeri kızarana kadar pişirin. Dilimleyin ve sıcak olarak servis yapın.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.