Kabaklı Börek
Kabağın her halini severim diyorsanız kabaklı börek tarifi sizlerle.. Tadını damakta bırakan kabak böreği nasıl yapılır?
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Yumurta, süt ve zeytinyağını çırpın. Üzerine rendelenip suyu sıkılmış kabak, elle gelişigüzel parçalanmış yufka, rendelenmiş peynirler, ince kıyılmış yeşillikler, tuz ve karabiberi ilave edip karıştırın.
-
2
Daha sonra orta boy bir fırın tepsisine döküp, üzerini düzeltin.
-
3
Önceden ısıtılmış 180 derece fırında kızarana dek pişirin. Sıcak veya soğuk olarak servis yapın
Sofra’da Bu Ay
- İlham Veren Konuklarla Aynı Sofra'da
- Geçmişten Geleceğe Gastronomi
- Zeynep Dinç'le Yaş Günü Özel: Kutlama Tatlıları
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL