Kabaklı Börek

Kabağın her halini severim diyorsanız kabaklı börek tarifi sizlerle.. Tadını damakta bırakan kabak böreği nasıl yapılır?
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Yumurta, süt ve zeytinyağını çırpın. Üzerine rendelenip suyu sıkılmış kabak, elle gelişigüzel parçalanmış yufka, rendelenmiş peynirler, ince kıyılmış yeşillikler, tuz ve karabiberi ilave edip karıştırın.
-
2
Daha sonra orta boy bir fırın tepsisine döküp, üzerini düzeltin.
-
3
Önceden ısıtılmış 180 derece fırında kızarana dek pişirin. Sıcak veya soğuk olarak servis yapın
Sofra’da Bu Ay
- Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
- Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
- Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL