Zeytinyağında ince kıyılmış soğanı pembeleşene kadar kavurun. Kıymayı katıp kavurmaya devam edin. Sıcak su ekleyin. Suyunu çekmeye başlayınca ince kıyılmış nane, muskat, sarımsak, kabukları soyulmuş ve küp doğranmış domates, tuz ve karabiber ilave edin. Kısık ateşte bütün malzemeyi 1-2 dakika daha kavurun. İçine ince kıyılmış ıspanak yaprağını katıp 5 dakika pişirin. Harcı ılınması için bir kenara alın. Diğer taraftan bir fırın kabını yağlayıp yufkalardan birini yayın. Ortasına hazırladığınız harcı yerleştirdikten sonra, kenarlardan sarkan kısımları bohça gibi üzerine kapatın. Kalan yufkayı elinizle didikleyin. Derin bir kaba koyduğunuz sütün içine batırıp böreğin üzerine gelişi güzel yayın. Üzerine susam serpin ve önceden ısıtılmış 175 derece fırında, üzeri pembeleşene kadar pişirin. Servis tabağına alıp, dilimleyerek sıcak olarak servis yapın.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.