Fit Lavaş
                                                Vegan protein arayanlar için pratik hazırlanışı ve lezzetli tarifi ile: Fit Lavaş...
Malzemeler
Yapılışı
- 
                    1
                    Kestane mantarlarını ince dilimleyin. Tavaya zeytinyağı alın. Mantarları orta ateşte 2-3 dakika soteleyin. Hafif yumuşayınca ocaktan alıp bir kenarda bekletin.
 - 
                    2
                    Lavaşları tezgaha serin. Kiraz domatesleri ikiye bölüp lavaşın üzerine yerleştirin. Avokadoyu ince dilimleyerek ekleyin. Acı yeşil biberi küçük doğrayıp serpiştirin. Marulu ve dereotunu kıyıp ekleyin. Nane yapraklarını serpiştirin.
 - 
                    3
                    Sotelenmiş kestane mantarlarını da üzerine ekleyin. Biberiye ve kekiği serpiştirin. Küçük bir kasede zeytinyağı ve limon suyunu karıştırın. Tuz ve karabiber ekleyerek iyice çırpın.
 - 
                    4
                    Hazırladığınız lavaşların üzerine sosu gezdirin. Lavaşı rulo yaparak ya da açık şekilde servis yapın.
 
Sofra’da Bu Ay
- Hızlı Hafta 7 Güne Pratik Tarifler
 - Zeynep Dinç'ten Elmalı Ilık Sonbahar
 - İnci Bak'tan Uskumrulu Tabaklar
 
                ve Daha Fazlası ...
            
            
                ABONE OL