Fit Lavaş

Vegan protein arayanlar için pratik hazırlanışı ve lezzetli tarifi ile: Fit Lavaş...
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Kestane mantarlarını ince dilimleyin. Tavaya zeytinyağı alın. Mantarları orta ateşte 2-3 dakika soteleyin. Hafif yumuşayınca ocaktan alıp bir kenarda bekletin.
-
2
Lavaşları tezgaha serin. Kiraz domatesleri ikiye bölüp lavaşın üzerine yerleştirin. Avokadoyu ince dilimleyerek ekleyin. Acı yeşil biberi küçük doğrayıp serpiştirin. Marulu ve dereotunu kıyıp ekleyin. Nane yapraklarını serpiştirin.
-
3
Sotelenmiş kestane mantarlarını da üzerine ekleyin. Biberiye ve kekiği serpiştirin. Küçük bir kasede zeytinyağı ve limon suyunu karıştırın. Tuz ve karabiber ekleyerek iyice çırpın.
-
4
Hazırladığınız lavaşların üzerine sosu gezdirin. Lavaşı rulo yaparak ya da açık şekilde servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- İnci Bak’tan kabak ve patlıcanla ezber bozan tarifler
- Şef Beyza Çevik ve Berrin Ak’tan Beş Çayı Sofraları
- Zeynep Dinç'ten Yazı Yufkaya Saran Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL