Baklava Yufkasında Pide

Farklı bir lezzet arayanlar için harika bir tarif...
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Tereyağını eritip su ile karıştırın. Baklava yufkalarının aralarına tereyağlı sudan sürerek üst üste yerleştirin. Üzerine kaşar peynirinin yarısını serpiştirin.
-
2
Kenarlarını dört parmak kalınlığında içe doğru katlayarak, bohça gibi yalnızca uçlarını kapatın. Açılmaması için kürdanla sabitleyin. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 10 dakika pişirin.
-
3
Fırından alıp, ortasına kavrulmuş kıyma, biber, sucuk ve domates yerleştirin. Kalan kaşar peynirini serpiştirip, yumurtayı kırın. Yeniden fırına verip, 180 derecede 8-9 dakika pişirin. Sıcak olarak servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
- Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
- Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL