Margarin, un, pudra şekeri, yumurta sarısı, kabartma tozu ve yoğurdu yoğurup, ele yapışmayacak bir hamur elde edin. Tart kalıbını yağlayıp, hamurun yarıdan biraz fazlasını kalıba yerleştirin. Üzerine bol miktarda erik marmeladı koyun. Kalan hamurdan parçalar kopartıp, elinizle uzun çubuklar hazırlayın ve tartın üzerine kafes şeklinde yerleştirin. Önceden ısıtılmış 175 derecede fırında pembeleşene dek pişirin. Üzerine pudra şekeri serpip servis yapın.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.