Kök Sebzeli Sufle

Malzemeler
Yapılışı
-
1
Patatesleri, yer elmalarını ve kerevizin kabuğunu soyun. Küçük doğrayın.
-
2
Sebzeleri bir tencereye alın ve bol suda haşlayıp, süzün.
-
3
Sebzeler iyice yumuşayınca ocaktan alın. Blender ile ezdikten sonra tereyağı, ince kıyılmış dereotu, lor peyniri, kabartma tozu, tuz ve karabiberi ekleyip
lezzetlendirin. -
4
Ayrı bir kapta yumurtalar ve sütü iyice çırpın.
-
5
Patatesli karışıma sütlü karışımı yavaşça yedirerek homojen bir kıvam elde edin.
-
6
Sufle kaplarını yağlayıp, unlayın. Harçtan kaplara eşit bir şekilde bölüştürün.
-
7
Önceden ısıtılmış 190 derece fırında 20-25 dakika pişirin. Bekletmeden servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
- Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
- Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL