Vişnovi Tart (Vişneli Kek)

Ekşi tatları sevenlere özel: Kremamsı iç dokusu ve taze vişnelerin uyumuyla hazırlanan bu vişneli tart, hem şık sunumuyla hem de kolay pişirme adımlarıyla çay saatlerinizi taçlandıracak.
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Pudra şekerini ve oda sıcaklığında beklemiş tereyağını bir kaba alıp tahta kaşıkla iyice ezerek karıştırın. Yumurtaları tek tek ekleyip karışıma yedirin.
-
2
Eleyerek unu, vanilya ve kabartma tozunu ekleyin ve karıştırın. Vişne kompostosunu da ekleyip karıştırın. Karışımı yağlanmış dikdörtgen fırın tepsisine yayın.
-
3
Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 30 dakika pişirin. Ilındıktan sonra dilimleyin ve vişne sos ile servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- İnci Bak’tan kabak ve patlıcanla ezber bozan tarifler
- Şef Beyza Çevik ve Berrin Ak’tan Beş Çayı Sofraları
- Zeynep Dinç'ten Yazı Yufkaya Saran Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL